مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اسفند 1401 ساعت 10:052023-03-13سياسي

فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه شود


فرماندار هرسین با اشاره به جایگاه مطلوب کتابخوانی در این شهرستان، گفت: فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سید برزو موسوی چشمه کبودی صبح دوشنبه در ششمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی خواستار نهادینه شدن فرهنگ هدیه و عیدی دادن کتاب در این شهرستان هرسین شد.

وی افزود: فرهنگ های نشأت گرفته از کتاب و کتابخوانی خدشه ناپذیر و بسیار ارزشمند محسوب می شوند و شهرستان هرسین بر اساس آمارهای موثق در مقوله کتاب و کتابخوانی در جایگاه ارزشمند کشوری و استانی قرار دارد.

فرماندار شهرستان هرسین همچنین خواستار پیگیری های اداری به منظور افزایش اعتبارات کتابخانه های عمومی و درآمد زایی اقتصادی برای کتابخانه ها از طرق قانونی شد.

موسوی چشمه کبودی بیان کرد: عضویت رایگان در کتابخانه ها ظرفیتی مهم برای تقویت فرهنگ کتابخوانی در دستگاه های اجرایی است و از اعضا خواست بیش از پیش بستر حضور مدیران و کارکنان ادارات را در کتابخانه ها و برنامه های کتابخوان فراهم کنند.

وی ادامه داد: وضعیت میزان منابع مطالعاتی، تعداد اعضای فعال، میزان امانت در سال جاری با در نظر گرفتن معیار جمعیتی، وضعیت شهرستان هرسین بالاتر از 2 برابر میانگین کشوری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه شود

فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه شود