مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اسفند 1401 ساعت 10:152023-03-20اقتصادي

فاز دوم پالایشگاه آبادان افتتاح شد/تولید بنزین درکشور افزایش یافت


رییس جمهور دقایقی قبل، فاز دوم پالایشگاه آبادان به منظور افزایش تولید بنزین و گازوییل در کشور را افتتاح کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سید ابراهیم رییسی صبح امروز با حضور در آبادان، فاز دوم پالایشگاه آبادان را که هدف آن افزایش تولید بنزین و گازوییل در کشور است را افتتاح کرد.

با افتتاح این واحد صنعتی تمام ایرانی، 30 درصد بنزین کشور در آبادان تأمین خواهد شد.

با بهره برداری از فاز دوم پالایشگاه آبادان، میزان تولید بنزین از 10 میلیون لیتر در روز به 14 میلیون لیتر در روز و تولید نفت گاز (گازوییل) از 16 میلیون لیتر در روز به 20 میلیون لیتر در روز افزایش خواهد یافت.

در فاز دوم پالایشگاه واحدهای تولید هیدروژن HPU، هیدروکراکر HCU، گاز مایع LPG، واحد تقطیر نفت خام و واحد تقطیر خلأ CDU/VDU و واحدهای یوتیلیتی و تأسیسات جانبی با سرمایه گذاری 1.

2 میلیارد دلار احداث شده اند.

واحدهای تصفیه تعریف شده در فاز دوم پالایشگاه منجر به ارتقای کیفیت محصولات تولیدی این پالایشگاه به یورو پنج خواهند شد.

فاز دوم پالایشگاه آبادان با ظرفیت 210 هزار بشکه در روز تعریف شده است که با بهره برداری نهایی از آن این پالایشگاه جوان تر و توان تولید آن نیز افزایش خواهد یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فاز دوم پالایشگاه آبادان افتتاح شد/تولید بنزین درکشور افزایش یافت

فاز دوم پالایشگاه آبادان افتتاح شد/تولید بنزین درکشور افزایش یافت