مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اسفند 1401 ساعت 09:502023-03-11فرهنگي

وضعیت نامناسب یک بنای کهن ملی در خوزستان


یک دوستدار میراث فرهنگی با اشاره به وضعیت نامناسب «کوشک دالخونی» در باغملک گفت: «کوشک دالخونی» یکی از بناهای کهن ملی است که در اثر رها شدن و عوامل طبیعی و انسانی رو به نابودی می رود.

- ایسنا/خوزستان یک دوستدار میراث فرهنگی با اشاره به وضعیت نامناسب کوشک دالخونی در باغملک گفت: کوشک دالخونی یکی از بناهای کهن ملی است که در اثر رها شدن و عوامل طبیعی و انسانی رو به نابودی می رود.

نسرین کریمی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه این بنای تاریخی در معرض فرسایش و آسیب قرار گرفته افزود: وضعیت حفاظت و مرمت این بنای تاریخی اسفبار است چنانچه می توان گفت هیچ رسیدگی به آن نمی شود اما سؤال این است که چه کسی پاسخگوی از بین رفتن بناهای تاریخی شهرستان باغملک است؟ او با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گونه مرمتی در این کوشک تاریخی صورت نگرفته و نیاز مبرم به مرمت و بازسازی دارد خاطرنشان کرد: مرمت این بنای تاریخی و حفاظت از آن مهم است منتها به دلیل کمبود اعتبار و نبود توجه تاکنون برنامه ای اجرایی نشده است.

کریمی یادآور شد: در خلال این زمان به دلیل نبود بودجه لازم برای مرمت های اساسی و حفاظت های اولیه روزبه روز بخش های دیگری از این بنا تخریب می شود و سازمان میراث فرهنگی نیز هیچ اقدامی نمی کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت نامناسب یک بنای کهن ملی در خوزستان

وضعیت نامناسب یک بنای کهن ملی در خوزستان