مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اسفند 1401 ساعت 19:352023-03-02سياسي

لزوم برخورد معقول و منطقی در بحث عفاف و حجاب


در بحث عفاف و حجاب باید با متخلفان به صورت معقول، منطقی، حساب شده و برنامه ریزی شده مقابله کرد.

- ایسنا/قم نماینده ولی فقیه در قم گفت: در بحث عفاف و حجاب باید با متخلفان به صورت معقول، منطقی، حساب شده و برنامه ریزی شده مقابله کرد.

آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار با فرمانده انتظامی کشور که 11 اسفند در سالن محراب حرم حضرت معصومه (س) انجام شد، عنوان کرد: در قرآن کریم آمده است که حضرت ابراهیم (ع) وقتی پایه های کعبه را بنا کردند یکی از دعاهایشان این بود که خدایا این شهر را شهر امنی قرار ده.

وی گفت: هر کاری که برای پیشرفت کشور انجام می شود در سایه امنیتی است که وجود دارد و یکی از نهادهایی که امنیت کشور را تامین می کند فرماندهی انتظامی است و جا دارد که از سردار اشتری به خاطر زحماتی که کشیدند هم تشکر کنیم.

وی افزود: در بحث عفاف و حجاب باید با متخلفان به صورت معقول، منطقی، حساب شده و برنامه ریزی شده مقابله کرد و این که از نیروی انتظامی این درخواست ها می شود به معنای این نیست که دستگاه های دیگر وظیفه ای ندارند بلکه همه دستگاه ها باید مردانه و جهادی وارد شوند.

وی با بیان اینکه دعا و توسل باید در کنار عمل و حرکت عاقلانه باشد، اظهار کرد: عمل بدون دعا برکت ندارد و دعای بدون عمل هم تاثیر ندارد بنابراین اگر می خواهیم موفق عمل کنیم باید در کنار خوب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم برخورد معقول و منطقی در بحث عفاف و حجاب

لزوم برخورد معقول و منطقی در بحث عفاف و حجاب