مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اسفند 1401 ساعت 15:122023-03-14سياسي

آتش افروزی مجنون های سیاسی!


روزهایی که می گذرد در تاریخ سیاسی ایران به عنوان یکی از عجایب سیاسی ثبت خواهد شد.

- فارس پلاس؛ دیگر رسانه ها - الف نوشت: در تاریخ خواهند نوشت کسانی که به نام ایران و با ادعای نجات ایران داعیه مبارزه داشتند، ظرف چند ماه چنان به عناصر اصلی فرهنگی و هویتی آن  تاختند که کمتر انسان آگاهی در پوچی ادعای شان شک می کند.

  ابتدا به نام زن و حمایت از زنان ( و البته در پی خطای آشکار و ضعفی که متاسفانه در تمام این سال ها گوش شنوایی برای اصلاحش نبود ) منویات خود را که سرشار از بیگانگی فرهنگی با نجابت زنان و مردان ایرانی بود به عریان ترین شکل ممکن به نمایش گذاشتند.

از برهنه شدن یکی از مدعیان در انظار عمومی در روزهای نخست تا اقرار و دعوت صریح به پرده دری در مناسبات دختران و پسران به بهانه آزادی که از یکی از مثلا هنرمندان موسیقی سر زد.

  این جماعت با کوته نظری سیاسی گمان می کنند نارضایتی سیاسی و معیشتی مردم مقدمه ای است برای پشت کردن بر باورهای بلند فرهنگی و اخلاقی هزاران ساله شان! با حماقت عجیبی در این دشمنی فرهنگی دمیدند و خیلی زود دست خود را رو کردند.

در بیان این کوته نظری و حماقت سیاسی همین بس که حتی نتوانستند در ظاهر یک هماهنگی فرهنگی را با مردم ایران نشان دهند تا بهره سیاسی لازم را ببرند و این بیش از آنکه از صداقت سیاسی نشانی داشته باشد مصدا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آتش افروزی مجنون های سیاسی!

آتش افروزی مجنون های سیاسی!