مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اسفند 1401 ساعت 14:202023-03-20اقتصادي

«ذوقی» سرپرست شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی شد


گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با حکم «سیدرضا علیخانی» مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری «آتیه صبا»، ضمن قدردانی از «محمدمهدی انصاری» سرپرست سابق شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی، - ذوقی سرپرست شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی شد مهدی ذوقی با حکم مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ، به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره این شرکت منصوب شد.

گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با حکم سیدرضا علیخانی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ، ضمن قدردانی از محمدمهدی انصاری سرپرست سابق شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی، مهدی ذوقی به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره این شرکت منصوب شد.

  شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در سال 1379 تأسیس شده و اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی را راه اندازی کرد تا با توجه به حضور موثر در صنعت گردشگری و گستردگی و پراکندگی جغرافیایی بیش از 47 هتل و مرکز پذیرایی در گستره 23 استان کشور، با ورود به عرصه جریان گردشگری بین المللی به معرفی آثار و جاذبه های اماکن متنوع فرهنگی پرداخته و در مسیر توسعه گردشگری پایدار گام بردارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«ذوقی» سرپرست شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی شد

«ذوقی» سرپرست شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی شد