مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اسفند 1401 ساعت 20:402023-03-02بين الملل

تشکیلات خودگردان، بازوی تل آویو برای سرکوب مقاومت فلسطینی ها


سخنگوی جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری گفت که بازداشت فلسطینی ها به دست نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین، همسویی کامل با صهیونیست هاست.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، طارق عزالدین سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری امروز (پنج شنبه) در واکنش به بازداشت دو تن از جوانان مقاومت در شهر طولکرم به دست نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که این اقدام رام الله محکوم و غیر قابل قبول است.

او به وبگاه شهاب نیوز گفت: متأسفانه تشکیلات خودگردان و سازمان امنیتی اش ابزاری برای سرکوب مقاومت در کرانه باختری در راستای منافع اسراییل اشغالگر شده است .

عزالدین سپس از نهادهای امنیتی تشکیلات خودگردان خواست تا در سیاست خود تجدیدنظر کنند.

او گفت: ماهیت چنین سازمانی برای حمایت از مردم فلسطین است، نه اینکه خنجری در پشت مقاومت فلسطین و برای تضعیف آن باشد .

سخنگوی جهاد اسلامی در کرانه باختری با هشدار به تشکیلات خودگردان گفت که اقدامات این تشکیلات همبستگی ملی فلسطین و منافع عالی ملی را هدف قرار داده است و محمود عباس و اطرافیان او باید از چنین سیاستی دست بکشند.

او تأکید کرد که مردم فلسطین از همه گروهها و طیف هایش تحت اشغالگری رژیم صهیونیستی هستند و هیچ کس حتی نیروهای سازمان امنیتی تشکیلات خودگردان نیز از ظلم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیلات خودگردان، بازوی تل آویو برای سرکوب مقاومت فلسطینی ها

تشکیلات خودگردان، بازوی تل آویو برای سرکوب مقاومت فلسطینی ها