مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اسفند 1401 ساعت 14:572023-03-08سياسي

بخشی از آسیب های اجتماعی ناشی از بی توجهی به سلامت معنوی است


به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه امروز در مراسم افتتاحیه هفتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی در سالن همایش های غدیر سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه سلامت معنوی اسلامی یک فرا نظریه است، اظهار داشت: اگر این نظریه درست تبیین شود نباید آن را یک پارادایم دانست بلکه یک فرانظریه است و تمام نظریه های رفتاری ذیل آن تبیین می شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تقابل سلامت معنوی در قرآن کریم را مرضی قلبی دانست و گفت: این مهم زمانی اتفاق می افتد که شیطان در نفس و قلب انسان اثر می گذارد؛ لذا وقتی قلب بیمار شد پلیدی ها پشت سرهم می آید چرا که اساس بیماری قلب است که با بیماری آن تمام اعضای بدن تحت تاثیر قرار می گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه نظریه مهدویت پیوند وسیعی با سلامت معنوی دارد، ابراز داشت: نظریه مهدویت فرا نظریه ای است که منظومه ای از اخوت و خدمت به مردم است به همین دلیل پیوند وثیقی با سلامت معنوی و روحی دارد.

خسروپناه در پایان آسیب های مختلف اجتماعی و فرهنگی با سلامت معنوی را مورد توجه قرار داد و گفت: بشریت امروزه این را فهمیده که برای حل بیماری های مختلف جسمی، روحی، اجتماعی و فرهنگی باید به سلامت معنوی توجه کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخشی از آسیب های اجتماعی ناشی از بی توجهی به سلامت معنوی است

بخشی از آسیب های اجتماعی ناشی از بی توجهی به سلامت معنوی است