مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اسفند 1401 ساعت 22:582023-03-06سياسي

ایران 64 میلیون راس دام سبک دارد/به ازای هر ایرانی 0.75 دام سبک در کشور وجود دارد


به گزارش خبرگزاری فارس از شبستر،  حسین دماوندی نژاد شامگاه امروز در مراسم افتتاح فاز اول گوسفندداری صنعتی 16 هزار و 200 رأسی آذربایجان خاوری که با حضور نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان جهاد کشاورزی و فرماندار شبستر برگزار شد،  اظهار کرد: ایجاد 15 واحد مانند این مجموعه، در سراسر کشور، نگرانی تأمین کنندگان امنیت غذایی را برای همیشه رفع خواهد کرد.

دماوندی نژاد در خصوص ظرفیت بی نظیر و استعداد جغرافیایی کشور در حوزه دام و طیور گفت: 6 کشور دامپرور جهان می توانند در دامنه های البرز و زاگرس مستقر شوند.

وی نگاه وزارت جهادکشاورزی به مجموعه های دام و طیور مانند آذربایجان خاوری را نگاهی استراتژیک و راهبردی دانست و ادامه داد: پایه این نگاه توجه ویژه به مسئله امنیت غذایی و نقشی که این واحدها در تأمین امنیت غذایی دارند، هست.

دماوندی نژاد آمار منتشرشده توسط مرکز آمار ایران را معتبر دانست و افزود: در آذر 1401 این مرکز تعداد دام سبک کشور را 66 میلیون و 500 هزار رأس اعلام کرده است که به ازای هر نفر حدود 0.

77 رأس دام سبک داریم و بر اساس آمار وزارت جهادکشاورزی64 میلیون رأس دام سبک داریم که به ازای هر نفر 0.

75 رأس است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: جمعیت دامی ما در کشور کم نیست و در مقاطعی مازاد تولید داشته و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایران 64 میلیون راس دام سبک دارد/به ازای هر ایرانی 0.75 دام سبک در کشور وجود دارد

ایران 64 میلیون راس دام سبک دارد/به ازای هر ایرانی 0.75 دام سبک در کشور وجود دارد