مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اسفند 1401 ساعت 15:552023-03-13اقتصادي

تشکیل 356 فقره پرونده تخلف صنفی در فارس


مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس اعلام کرد که از زمان اجرای طرح نظارت نوروزی تاکنون، بیش از 356 فقره پرونده تعزیراتی برای متخلفان در استان تشکیل شده است.

- ایسنا/فارس مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس اعلام کرد که از زمان اجرای طرح نظارت نوروزی تاکنون، بیش از 356 فقره پرونده تعزیراتی برای متخلفان در استان تشکیل شده است.

غلامرضا سالاری دوشنبه 22 اسفند به خبرنگاران گفت: از ابتدای طرح ویژه نظارتی نوروز و رمضان در فارس بیش از 356 فقره پرونده پیرامون تخلفات صنفی تشکیل و توسط تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شده است.

سالاری افزود: بیشتر این پرونده ها مرتبط با گرانفروشی کالاهای اساسی بوده که عمدتا در قالب طرح نظارت نوروز و رمضان توسط گشت های مشترک تشکیل یا از طرف دستگاه های متولی نظارت به تعزیرات فارس ارجاع شده است.

وی با بیان اینکه گرانفروشی بعد از درج نکردن قیمت، بیشترین تخلف اصناف طی این مدت بوده است، گفت: بنا به تاکید رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور مبنی بر لزوم برخورد قاطع با تخلفات صنفی، خصوصا گرانفروشی، در روزهای پایانی سال، مجازات ها براساس مصوبه سران قوا تشدید شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس با بیان اینکه برای پرونده های تخلف صنفی به ویژه گرانفروشی، جرایم 10 برابری اعمال می شود، گفت: تشدید مجازات ها، تاثیر بسزایی در بازدارندگی از و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل 356 فقره پرونده تخلف صنفی در فارس

تشکیل 356 فقره پرونده تخلف صنفی در فارس