مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اسفند 1401 ساعت 21:052023-03-13اقتصادي

افزایش 32 درصدی سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان


دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: طبق گزارش دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان 32 درصد افزایش یافته و پیش سازهای شیمیایی به یک تجارت دو سویه تبدیل شده است.

- دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: طبق گزارش دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان 32 درصد افزایش یافته و پیش سازهای شیمیایی به یک تجارت دو سویه تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، اسکندر مؤمنی صبح امروز در شصت و ششمین نشست سالانه کمیسیون مواد مخدر که در مقر سازمان ملل متحد در وین برگزار شد، گفت: بر اساس گزارش دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC)، سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده مواد افیونی به میزان 32 درصد افزایش یافته است.

از سوی دیگر پیش سازهای شیمیایی به یک تجارت دو سویه تبدیل شده است؛ به طوریکه این مواد به صورت فزاینده ای از کشورهای صنعتی به افغانستان که هیچ مصرف قانونی ندارد، قاچاق و صرفاً در تولید هرویین، مرفین و متامفتامین به کار گرفته می شود.

این تهدید جدی برای جامعه بین المللی است که ابتدا کشورهای منطقه و به خصوص کشورهای همجوار را تحت تأثیر قرار می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 32 درصدی سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان

افزایش 32 درصدی سطح زیر کشت خشخاش در افغانستان