مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اسفند 1401 ساعت 10:052023-03-04دانش

18 پروژه علمی با همکاری نخبگان به بهره برداری می رسد / درخواست بازگشت نخبگان به کشور افزایش یافته است + فیلم


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری آیین نامه حمایت از نخبگان با حضور رییس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان در معاونت علم، - 18 پروژه علمی با همکاری نخبگان به بهره برداری می رسد / درخواست بازگشت نخبگان به کشور افزایش یافته است + فیلم معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: 18 پروژه علمی تعریف شده با استفاده از نخبگان کشور با سرمایه گذاری یک میلیارد دلار به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری آیین نامه حمایت از نخبگان با حضور رییس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان در معاونت علم، فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

روح الله دهقانی فیروزآبادی، علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در ادامه نشست با اشاره به پنج حوزه را جزیی از مسئولیت خود دانست و گفت: توسعه اندیشه ورزی، حوزه توسعه علم از جمله مسئولیت های ماست.

هدف این معاونت در سال آینده ایجاد بستر و معرفی اشخاص سرآمد و شاخص و افرادی که می توانند در حوزه علم جریان سازی کنند.

وی با اشاره به اقتصاد دانش بنیان ادامه داد: حوزه اقتصاد دانش بنیان هدف معاونت علمی است.

برای تاثیر گذاران کشور شرکت های نوپا و دیگر مجموعه ها، فضایی را ایجاد کند برای اینکه بتوانند در اقتصاد کشور موثر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

18 پروژه علمی با همکاری نخبگان به بهره برداری می رسد / درخواست بازگشت نخبگان به کشور افزایش یافته است + فیلم

18 پروژه علمی با همکاری نخبگان به بهره برداری می رسد / درخواست بازگشت نخبگان به کشور افزایش یافته است + فیلم