مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اسفند 1401 ساعت 13:352023-03-08سياسي

چرا برای رهایی محکومان به قصاص تلاش می کنید؟


سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت: هر انسانی تحت شرایط و موقعیت های روحی و روانی خاص ممکن است مرتکب جرم شود؛ علاوه بر این محکومان به قصاص معمولاً تکرار جرم ندارند، - سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت: هر انسانی تحت شرایط و موقعیت های روحی و روانی خاص ممکن است مرتکب جرم شود؛ علاوه بر این محکومان به قصاص معمولاً تکرار جرم ندارند، بنابراین سیاست ما مبنی بر ایجاد سازش در این پرونده ها است.

به گزارش ایسنا به نقل از میزان محمد شهریاری در گفت وگویی در خصوص برگزاری مراسم گذشت از قصاص 9 خانواده اولیای دم و آزادی محکومان این پرونده ها، گفت: در دادسرای جنایی به جرایم خشن رسیدگی می شود، اما اکثر پرونده های تشکیل شده در دادسرا مربوط به قصاص نفس است.

وی با اشاره به این که از لحظه ورود پرونده در دادسرا تا مرحله اجرای حکم برای ایجاد سازش و گذشت اولیای دم تلاش می کنیم ، افزود: در شورای حل اختلاف ویژه صلح و سازش مستقر در دادسرا صلح یارانی مشغول فعالیت هستند که بدون هیچ چشم داشتی تا اقصی نقاط کشور برای ایجاد صلح و سازش می روند و در این امر نیز موفق بوده اند.

وی با بیان این که بعضا از ما می پرسند چرا برای رهایی محکومان به قصاص تلاش می کنید ، گفت: هر انسانی تحت شرایط و موقعیت های روحی و روانی خاص ممکن است مرتکب جرم شود؛ علاوه بر این محکومان به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا برای رهایی محکومان به قصاص تلاش می کنید؟

چرا برای رهایی محکومان به قصاص تلاش می کنید؟