مطالب مرتبط:
نقدعلی: وزارت نفت باید در خصوص مازوت سوزی در نیروگاه ها پاسخگو باشد
فرصت سوزی 800 میلیارد دلاری نفت؛ از گلابی چینی تا بنزین/ قوامی: ارز تک نرخی بدون مدیریت محکوم به شکست است
نقدعلی: وزارت نفت باید در خصوص مازوت سوزی در نیروگاه ها پاسخگو باشد
رییس شورای اسلامی شهر مشهد: در هفته جاری شاهد افتتاح و بهره برداری از معراج شهدا خواهیم بود
رییس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کنگره 18 هزار شهید یکی از کارهای بزرگ در این دوره است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 شهریور 1404 ساعت 17:502025-09-20سياسي

شورای شهر باید در قبال فرصت سوزی ها پاسخگو باشند


نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از پروژه های شهری سال ها معطل مانده اند، گفت: شورای شهر باید در قبال فرصت سوزی ها پاسخگو باشند.

- کرمانشاه- نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از پروژه های شهری سال ها معطل مانده اند، گفت: شورای شهر باید در قبال فرصت سوزی ها پاسخگو باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، فضل الله رنجبر بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان به ریاست منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس به ملت ایران و به ویژه مردم مقاوم کرمانشاه اظهار کرد: مردم این دیار در دوران دفاع مقدس بیش از هزار و صد بار موشک باران و بمباران را تحمل کردند و امروز نیز همچنان با همان روحیه ایستادگی پای نظام ایستاده اند.

وی با اشاره به چالش های پیش روی استان، بیکاری را مهم ترین مشکل کرمانشاه عنوان کرد و افزود: اشتغال باید اولویت اصلی مدیران استان باشد و برای رفع این معضل نیازمند سرمایه گذاری گسترده هستیم، چرا که دولت به تنهایی توان پاسخگویی به همه نیازها را ندارد.

رنجبر ادامه داد: جذب سرمایه گذاران و تسهیل گری در امور اداری و مدیریتی از الزامات جدی توسعه است و تنها در سایه حمایت از واحدهای تولیدی می توان شاهد رونق اقتصادی بود.


برچسب ها: کرمانشاه - نماینده مردم کرمانشاه - مجلس شورای اسلامی - شورای - پروژه های شهری - شورای شهر - فرصت سوزی
آخرین اخبار سرویس:

شورای شهر باید در قبال فرصت سوزی ها پاسخگو باشند

شورای شهر باید در قبال فرصت سوزی ها پاسخگو باشند