مطالب مرتبط:
جشن « 3 کیلومتری غدیر» در شهرستان شادگان برگزار می شود
برگزاری جشن های غدیر به همراه مسابقه خطبه غدیر در اردبیل
برگزاری 50 جشن ویژه عید غدیر توسط دانش آموزان در آذربایجان شرقی
اعلام تمهیدات ترافیکی جشن های عید غدیر شیراز
برگزاری جشن 12 هزار نفری عید غدیر در استهبان فارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1404 ساعت 09:352025-06-12سياسي

از مجن تا میغان؛ جشن غدیر در بسطام رنگ وبوی دیگری دارد


مسئول هماهنگی برگزاری جشن های غدیر در بسطام از برگزاری چهار مهمانی کیلومتری در این بخش خبر داد و گفت: این برنامه های پرشور در روستاهای بسطام، - شاهرود- مسئول هماهنگی برگزاری جشن های غدیر در بسطام از برگزاری چهار مهمانی کیلومتری در این بخش خبر داد و گفت: این برنامه های پرشور در روستاهای بسطام، مجن، میغان و قلعه نوخرقان برگزار می شود.

حجت الاسلام حمید رضا اشراقی در گفتگو با خبرنگار مهر ، ضمن اشاره به برگزاری مهمونی کیلومتری غدیر در چهار نقطه بسطام بیان کرد: این برنامه مردمی در چهار نقطه بخش بسطام شامل شهر بسطام، شهر مجن و روستاهای قلعه نو و میغان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه بخش بسطام این روزها میزبان برگزاری مراسم مختلفی است، افزود: در چند نقطه روستایی نیز جشن بزرگ غدیر برگزار می شود اما به صورت مهمونی کیلومتری نیست بلکه مراسمی در طول ایام دهه ولایت و عید غدیر با حضور گسترده مردم در ابر، میان آباد، خیج و … برگزار می شود که این مراسم با استقبال گسترده مردم نیز روبرو شده است.

مسئول هماهنگی برگزاری مهمونی بزرگ غدیر در بخش بسطام با بیان اینکه در روز عید سعید غدیر جشن مهمونی کیلومتری غدیر برگزار می شود، گفت: در شهر بسطام ساعت هشت صبح روز عید این مراسم با تلاوت دعای ندبه در امامزاده محمد (ع) آغاز و پیمایش پیاده روی عید غدیر


برچسب ها: برگزار - بسطام - برگزاری - روستاهای - غدیر - برنامه - دهه ولایت و عید غدیر
آخرین اخبار سرویس:

از مجن تا میغان؛ جشن غدیر در بسطام رنگ وبوی دیگری دارد

از مجن تا میغان؛ جشن غدیر در بسطام رنگ وبوی دیگری دارد