مطالب مرتبط:
هشدار قطعی برق به پرمصرف ها در کردستان؛ مشارکت مردمی ضامن پایداری شبکه
ناظر عالی توانیرو: فرهنگ سازی، کلید عبور از پیک مصرف برق است
نظارت بر مصرف برق در استان سمنان تشدید شد؛ تاکید بر پایداری برق خانگی
سایه قطعی برق روی قیمت کالاها | قبض گرانی به زودی به دست مردم می رسد
گرم شدن هوا و در خواست از مردم البرز برای صرفه جویی در مصرف برق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 08:252025-05-20اقتصادي

مشارکت مردم، کلید پایداری شبکه برق در تابستان است


 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان از آغاز اجرای «پویش 25 درجه» به عنوان راهکاری داوطلبانه برای مدیریت مصرف برق در فصل گرما خبر داد و گفت: - ایسنا/لرستان  مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان از آغاز اجرای پویش 25 درجه به عنوان راهکاری داوطلبانه برای مدیریت مصرف برق در فصل گرما خبر داد و گفت: این پویش با هدف کاهش بار شبکه و عبور از بحران ناترازی انرژی، با مشارکت مردم در سطح استان در حال اجراست.

به گزارش ایسنا و به نقل از شرکت برق لرستان، شیرزاد جمشیدی سه شنبه 30 اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بحران انرژی نه تنها مختص کشورهای در حال توسعه نیست، بلکه حتی کشورهای پیشرفته نیز با چالش های جدی در تأمین پایدار انرژی روبه رو هستند.

وی با بیان اینکه در ایران نیز، ناترازی انرژی به ویژه در فصل های اوج مصرف به یکی از چالش های اصلی تبدیل شده است، ادامه داد: تجربه موفق زمستان گذشته و اجرای پویش 2 درجه کمتر نشان داد که همراهی مردم، نقش تعیین کننده ای در عبور از بحران ها دارد.

این مسئول اضافه کرد: اکنون با شروع فصل گرما، دولت با همکاری وزارت نیرو و شرکت توانیر پویش جدیدی را با عنوان 25 درجه آغاز کرده است که از شهروندان می خواهد کولرها و سامانه های سرمایشی را روی دمای 25 درجه سانتی گراد تنظیم کنند.


برچسب ها: شرکت توزیع نیروی برق - برق لرستان - توزیع نیروی برق - مدیریت مصرف برق - ناترازی انرژی - لرستان - مشارکت مردم
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت مردم، کلید پایداری شبکه برق در تابستان است

مشارکت مردم، کلید پایداری شبکه برق در تابستان است