مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 23:102023-05-27سياسي

عملکرد کمیته امداد مراجعات مردمی را کم کرده است


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ضمن اظهار رضایت از عملکرد کمیته امداد استان قم در سال های اخیر گفت: از کمیته امداد قم راضی ام، انصافا مراجعات مردمی به دفتر اینجانب را کم کرده است.

- ایسنا/قم نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ضمن اظهار رضایت از عملکرد کمیته امداد استان قم در سال های اخیر گفت: از کمیته امداد قم راضی ام، انصافا مراجعات مردمی به دفتر اینجانب را کم کرده است.

احمد امیرآبادی فراهانی، امروز ششم خردادماه در جلسه شورای مدیران کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به اینکه کمیته امداد نهاد با برکتی است که با نفس مسیحایی حضرت امام (ره) بنیانگذاری شد بیان کرد: کمیته امداد استان قم در سال های اخیر خوب کار کرده و از این نهاد راضی هستم، انصافا مراجعات دفتر ما کمتر شده است.

وی با بیان اینکه در این مسئولیت ها به همه ما فرصت خدمت داده اند به مدیران کمیته امداد اظهار کرد: این فرصت برای شما امدادگران کمیته امداد بسیار ارزشمند است چرا که خدمت به بهترین بندگان خدا نصیب شما شده است و قدر این فرصت را بدانید.

امیرآبادی با تاکید بر اینکه اعتماد عمومی برای نظام از همه چیز مهمتر است، گفت: به حرف مردم گوش کنید، آنها را امیدوار نگه دارید و برای توانمند شدن افراد بی بضاعت از هیچ تلاشی دریغ نکنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملکرد کمیته امداد مراجعات مردمی را کم کرده است

عملکرد کمیته امداد مراجعات مردمی را کم کرده است