مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 18:112023-05-27فرهنگي

خواننده قدیمی راهی بیمارستان شد


خواننده پیشکسوت موسیقی و عضو سابق هیات مدیره خانه موسیقی ایران به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد.

- جی پلاس ، به نقل از خانه موسیقی ایران؛ نصرالله ناصح پور خواننده پیشکسوت موسیقی و عضو سابق هیات مدیره خانه موسیقی ایران به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد.

نصرالله ناصح پور در سال 1319 در اردبیل، به دنیا آمد و از همان دوران کودکی، در خانواده ای موسیقی شناس پرورش یافت.

نصرالله ناصح پور، با عزیمت به تهران، بیشتر اوقات خود رامصروف فراگیری موسیقی سنتی ایران کرد و پس از آشنایی با استاد محمود کریمی، به هنرستان آزاد موسیقی ملی راه یافت و مشغول تحصیل شد.

پس از تشکیل کلاس های مرکز حفظ و اشاعه موسیقی، از راهنمایی ها و آموزش و توصیه های ارزنده استاد نورعلی برومند بهره مند شد.

وی ازجلسات شناخت موسیقی و کلام و تلفیق شعر وموسیقی نیز، بهره های فراوان جست و سپس برای فراگیری ردیف عالی موسیقی سنتی و آموزش تصنیف و ضرب آهنگ مربوط به آن، به محضر استاد عبدالله دوامی راه پیدا کرد.

خانه موسیقی ایران آرزوی صحت و سلامت را برای این هنرمند گرانقدر از خداوند خواستار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خواننده قدیمی راهی بیمارستان شد

خواننده قدیمی راهی بیمارستان شد