مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 16:002023-05-27سياسي

صداقت در اطلاع رسانی اولین اصل در روابط عمومی مترو تهران است


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه؛ مسعود درستی در دیدار با کارکنان مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ضمن تبریک هفته روابط عمومی و آغاز دهه کرامت اظهار کرد: - مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: روابط عمومی استراتژی و چارچوب فکری یک سازمان را اشاعه می دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه؛ مسعود درستی در دیدار با کارکنان مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ضمن تبریک هفته روابط عمومی و آغاز دهه کرامت اظهار کرد: گستره و حساسیت امور در شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه به گونه ای است که اقدامات سریع و گا ها آنی را می طلبد و این موضوع و استرس ناشی از آن که ماهیت این شرکت است در حوزه کار روابط عمومی نیز دیده می شود.

وی ادامه داد: به نظر من و با توجه به حجم کاری که انجام می شود، روابط عمومی شرکت بهره برداری مترو تهران بهترین روابط عمومی در کل مجموعه شهرداری است چرا که کارکردن در این بخش با توجه به دربرگیری بالایی که رویداد های آن به سبب مسافران میلیونی دارد، از حساسیت بیشتری برخوردار اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صداقت در اطلاع رسانی اولین اصل در روابط عمومی مترو تهران است

صداقت در اطلاع رسانی اولین اصل در روابط عمومی مترو تهران است