مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 14:552023-05-27اقتصادي

کاهش 35درصدی فرزندآوری در 7 سال گذشته/ ایران تا 30 سال آینده یکی از پیرترین کشورها می شود


در 12 سال اخیر؛ ازدواج 40 درصد و در هفت سال گذشته فرزندآوری 35 درصد کاهش داشته است.

- در 12 سال اخیر؛ ازدواج 40 درصد و در هفت سال گذشته فرزندآوری 35 درصد کاهش داشته است.

رییس اندیشکده سلامت جمعیت و خانواده با اشاره به کاهش 35درصدی فرزندآوری طی هفت سال گذشته هشدار داد: در سه دهه آینده، ایران در شمار یکی از پیرترین کشورهای جهان قرار خواهد گرفت.

  به گزارش تسنیم، دکتر خلیل علی محمدزاده؛ رییس اندیشکده سلامت جمعیت و خانواده در کارگاه علمی تخصصی چالش های جمعیتی ایران و بررسی راه های برون رفت از آنها که از سوی گروه معارف اسلامی و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد، پنجره جمعیتی را فرصتی برای جهش توسعه ای عنوان و اظهار کرد: از این موهبت که کشورمان بیش از 20 سال دیگر از آن برخوردار است باید حداکثر بهره گیری را داشت.

  وی با اشاره به آمار پایین ازدواج و موالید در ایران و تغییر الگوهای سنتی و رواج برخی سبک های زندگی ناسالم و غیرایرانی گفت: در 12 سال اخیر؛ ازدواج 40 درصد و در هفت سال گذشته فرزندآوری 35 درصد کاهش داشته است.

  علی محمدزاده در ادامه اظهار کرد: در صورت تداوم این روند سرعت سال خوردگی باز هم افزایش خواهد یافت و در سه دهه آینده، ایران در شمار یکی از پیرترین کشورهای جهان قرار خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 35درصدی فرزندآوری در 7 سال گذشته/ ایران تا 30 سال آینده یکی از پیرترین کشورها می شود

کاهش 35درصدی فرزندآوری در 7 سال گذشته/ ایران تا 30 سال آینده یکی از پیرترین کشورها می شود