مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 12:552023-05-27اقتصادي

متوسط سقط جنین در خراسان جنوبی پایین تر از میانگین کشوری است


مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: خوشبختانه متوسط سقط جنین در خراسان جنوبی پایین تر از میانگین کشوری است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، جواد قدوسی صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن زایمان طبیعی در اجرای قانون جوانی جمعیت و فرزند آوری افزود: طبق آمارهای رسمی سال گذشته 15 هزار و 218 مورد تولد در خراسان جنوبی به ثبت رسیده است که 57 درصد از آن ها به روش زایمان طبیعی صورت گرفته است.

افزایش 6 درصدی زایمان طبیعی بی درد در خراسان جنوبی مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تأکید بر اینکه در مورد روش های زایمان بی درد، پارسال شاهد افزایش 6 درصدی زایمان های طبیعی بدون درد در استان نسبت به سال 1400 بودیم، گفت: 40 بارداری موفق در مرکز ناباروری رویش نیز به ثبت رسیده است.

وی بیان کرد: سال گذشته در بیرجند در مرکز درمان سطح سه 140 مورد iui و 93 مورد ivf انجام شد و 40 بارداری موفق ناشی از روش های مختلف درمان داشتیم.

قدوسی گفت: مراکز درمان ناباروری در استان نیز در سطح های مختلف دو و سه وجود دارد که از درمان های گیاهی گرفته تا درمان های مختلف دارویی و یا روش های بالاتر درمان در این مراکز صورت می گیرد.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پاسخ به سؤالی در زمینه حذف برنامه غربالگری جنین در قانون جوانی جمعیت و نگرانی ها در خصوص تولد نوزاد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متوسط سقط جنین در خراسان جنوبی پایین تر از میانگین کشوری است

متوسط سقط جنین در خراسان جنوبی پایین تر از میانگین کشوری است