مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 خرداد 1402 ساعت 12:452023-05-26سياسي

صفوی: وسعت عملیات فتح خرمشهر با مناطق اصلی رژیم صهیونیستی برابری می کند


دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه در عملیات بیت المقدس 6 هزار کیلومتر مربع از سرزمین های کشور آزاد شد گفت: عمده سرزمین های آباد در رژیم صهیونیستی در منطقه شمالی آن است که حدود 6 هزار کیلومتر مربع یعنی دقیقا به اندازه وسعت عملیات فتح خرمشهر وسعت دارد.

- دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه در عملیات بیت المقدس 6 هزار کیلومتر مربع از سرزمین های کشور آزاد شد گفت: عمده سرزمین های آباد در رژیم صهیونیستی در منطقه شمالی آن است که حدود 6 هزار کیلومتر مربع یعنی دقیقا به اندازه وسعت عملیات فتح خرمشهر وسعت دارد.

به گزارش ایسنا، سرلشکر سید یحیی صفوی در مراسم گرامیداشت حماسه سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر که با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد گفت: بعد از آزادی خرمشهر صدام به ژنرال عبدالجبار شنشل خود دستور داد که فرماندهان عالی عراق و هم ژنرال محمد ابوغزاله وزیر دفاع مصر، ژنرال شاکر رییس ستاد ارتش اردن و فرماندهانی از عربستان سعودی و برخی از کشورهای عربی را دعوت و تحلیل کنند که چگونه می توانند جلوی پیش روی ایرانی ها را بگیرند.

وی افزود: آنها چند نکته را به صدام گفتند، اینکه ایرانی ها یک رهبر شجاع دارند، جمعیت آنها دو برابر عراق است، آن زمان جمعیت ایران 37 میلیون نفر و عرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صفوی: وسعت عملیات فتح خرمشهر با مناطق اصلی رژیم صهیونیستی برابری می کند

صفوی: وسعت عملیات فتح خرمشهر با مناطق اصلی رژیم صهیونیستی برابری می کند