مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 خرداد 1402 ساعت 07:162023-05-26سياسي

وزیر کشور از محله «آقاجان» کرمانشاه بازدید کرد


به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت 2 میلیونی استان را در خود جای داده و شهرداری در قالب هشت منطقه شهری به ساکنان آن خدمات ارایه می دهد.

براساس آمار یک سوم معادل 300 هزار نفر از جمعیت این کلانشهر حاشیه نشین هستند.

احمد وحیدی وزیر کشور در سفر استانی رییس جمهور به استان کرمانشاه در 23 تیرماه سال 1401 به عنوان نماینده دولت از مناطق حاشیه نشین کلانشهر کرمانشاه بازدید کرد و دستور ساماندهی این مناطق را به فرماندار و شهردار داد.

یکی از این محلات آقاجان است که ساکنان در این محله از نظر دسترسی به آب، برق و گاز، شبکه فاضلاب در کوچه ها، روشنایی معابر، وجود معتادان متجاهر، فضای سبز، وجود مشاغل مزاحم، عدم جمع آوری به موقع زباله ها و نظات شهری، با مشکلاتی مواجه هستند.

وجود برخی ملک های مخروبه در این محله که به محلی برای تجمع معتادین متجاهر و افراد بی خانمان تبدیل شده ناامنی محله آقاجان را بیشتر کرده که شهرام کرمی دادستان کرمانشاه نیز شهرداری را مکلف کرد که موضوع را مورد بررسی کارشناسی قرار دهند و نتیجه آن را به دادسرا اعلام کند تا به صورت تدریجی نسبت به تخریب آن ها اقدام شود.

  نهم دی ماه سال گذشته؛ هم محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه به منظور بررسی واقعیت های حاشیه شهر کرمانشاه، وضعیت زبا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر کشور از محله «آقاجان» کرمانشاه بازدید کرد

وزیر کشور از محله «آقاجان» کرمانشاه بازدید کرد