مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 22:282023-05-23سياسي

نماینده اسفراین: علاج بخشی «سد بیدواز» به مرحله پایانی رسیده است


به گزارش خبرگزاری فارس از اسفراین، ظهر امروز امان الله حسین پور، نماینده مردم اسفراین، بام و صفی آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با رسانه ها اظهارکرد: در بحث معدن آلبلاغ اکنون اقداماتی انجام شده و به زودی کلنگ ساخت و فرآوری این کارخانه زده می شود و مردم این شهرستان از این معدن منتفع می شوند.

وی گفت: با حضور فولاد مبارکه در مرحله اول تا 2هزارمیلیارد تومان و در مرحله بعد تا 8 هزار میلیارد تومان برای اسفراین سرمایه گذاری در پیش است.

نماینده مردم اسفراین، بام و صفی آباد افزود: با تزریق 100 میلیارد تومان اعتبار، علاج بخشی سد بیدواز اکنون به پایان رسیده و این سد دوباره در مدار بهره برداری کامل قرار گرفته است.

نماینده گفت: بهره برداری 10 کیلومتر اول جاده اسفراین به بجنورد به زودی انجام می شود و پروژه 20 کیلومتر بعدی نیز کلنگ زنی می شود.

وی همچنین از آغاز پروژه چهار بانده شدن محور اسفراین به سبزوار خبر داد.

حسین پور از افتتاح سردخانه 6 هزار تُنی اسفراین خبر داد و گفت: صنایع اسفراین اکنون در مسیر توسعه و سود دهی بالا قرار دارند و تا اکنون بیش از 500 شغل جدید از طریق این صنایع ایجاد شده است.

پایان پیام/د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده اسفراین: علاج بخشی «سد بیدواز» به مرحله پایانی رسیده است

نماینده اسفراین: علاج بخشی «سد بیدواز» به مرحله پایانی رسیده است