مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 20:272023-05-23اقتصادي

تولید مرغوبترین عسل ایران در یزد


رییس سازمان جهادکشاورزی استان یزد عسل تولیدی این استان را به علت رطوبت پایین، وجود گونه های مرتعی خاص یعنی فرفیون ها و نسبت قندها، از مرغوبترین عسل های کشور خواند.

- به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی استان، سید ابوالفضل وکیلی با اشاره به اهمیت ظرفیت این استان در تولید محصولات مختلف، اظهار کرد: در استان حدود 837 زنبورستان با بیش از 87 هزار کلنی زنبور عسل وجود دارد که در سال 1401 حدود 442 تن عسل از آن تولید شده است.

وی افزود: عمده شهرستان های پرورش دهنده زنبور عسل تفت ،مهریز و خاتم است که در این بین شهرستان تفت با استقرار 55 درصد کلنی های استان، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: با وجود این که استان یزد کویری و از استان های خشک و کم بارش است ولی در دامنه های قله شیرکوه و کوهپایه های اطراف آن، آب و هوا مساعد و پوشش گیاهی با گونه های کمیاب مرتعی، مناطق نسبتاً خوبی را برای پرورش زنبور عسل ایجاد کرده لذا در مقطعی از سال(اوخر زمستان تا اوایل تابستان) در کوهپایه های اطراف شیرکوه پرورش زنبور عسل رونق دارد.

وکیلی تصریح کرد: زنبور عسل با انجام عمل گرده افشانی گیاهان و افزایش کمی و کیفی تولیدات زراعی، باغی و مرتعی، جایگاه ویژه ای در اقتصاد کشور و محیط زیست دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید مرغوبترین عسل ایران در یزد

تولید مرغوبترین عسل ایران در یزد