مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 08:502023-05-23بين الملل

آمریکا: حملات اوکراین به روسیه را تایید نمی کنیم


وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به حمله گروهی از افراد به منطقه بلگورود روسیه، گفت که واشنگتن از حملات خارج از مرزهای اوکراین حمایت نمی کند.

- وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به حمله گروهی از افراد به منطقه بلگورود روسیه، گفت که واشنگتن از حملات خارج از مرزهای اوکراین حمایت نمی کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، متئو میلر، سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا دوشنبه به گزارش های مربوط به استفاده شبه نظامیان از تجهیزات نظامی آمریکایی در جریان این حمله اشاره نکرد، اما تأیید کرد که ارائه تسلیحات بیشتر به اوکراین از جمله جت های جنگنده اف-16 یک اولویت برای دولت آمریکا و متحدانش است.

میلر در نشست خبری روزانه به خبرنگاران گفت: ما به اوکراینی ها خیلی واضح گفته ایم که حملات خارج از مرزهای اوکراین را فعال یا تشویق نمی کنیم؛ اما فکر می کنم مهم است که یک گام به عقب برداریم و به همه و به دنیا یادآوری کنیم که البته این روسیه بود که جنگ را به راه انداخت.

او افزود: بنابراین این به اوکراین بستگی دارد که چگونه می خواهد عملیات نظامی خود را انجام دهد؛ اما این روسیه است که در این جنگ متجاوز بوده است.

در حمله گروهی از افراد مسلح که گفته می شود روز دوشنبه از مرز اوکراین به منطقه بلگورود روسیه وارد شدند، حداقل هشت غیرنظامی زخمی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا: حملات اوکراین به روسیه را تایید نمی کنیم

آمریکا: حملات اوکراین به روسیه را تایید نمی کنیم