مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 07:302023-05-23اقتصادي

آبگیری سد لاستیکی «خواجه نفس»/ حجم آب به 1.5 میلیون مترمکعب رسید


مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: آبگیری سد لاستیکی خواجه نفس، بیش از سه هزار هکتار از اراضی زراعی حاشیه گرگانرود را از کم آبی نجات داده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، موسی برزگر شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: آبگیری سد لاستیکی خواجه نفس، بیش از سه هزار هکتار از اراضی زراعی حاشیه گرگانرود را از کم آبی نجات داده است.

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای گلستان افزود: آبگیری این سد، موجب جلوگیری از هدر رفتن آب رودخانه گرگانرود و نجات اراضی منطقه از کم آبی و خشکسالی شده است.

به گفته وی، این مساله موجب رونق کشاورزی در این منطقه و خوشحالی مضاعف کشاورزان زحمتکش شده است.

وی با اشاره به افزایش میزان بارندگی در روزهای اخیر افزود: اکنون 15 کیلومتر از طول رودخانه گرگانرود در پشت سد خواجه نفس آبگیری شده و حجم آب موجود در سد خواجه نفس به بیش از یک میلیون و 500 هزار مترمکعب رسید.

گفتنس است خواجه نفس اولین سد لاستیکی بوده که در استان گلستان احداث شده است.

این سد بر روی رودخانه گرگانرود و در بالادست روستای خواجه نفس در فاصله سه کیلومتری از دریای خزر واقع شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آبگیری سد لاستیکی «خواجه نفس»/ حجم آب به 1.5 میلیون مترمکعب رسید

آبگیری سد لاستیکی «خواجه نفس»/ حجم آب به 1.5 میلیون مترمکعب رسید