مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 04:202023-05-23اقتصادي

آیا دلار نافرمان است یا مشکل جای دیگری است؟ /گروسی «پلیس بد» در احیای برجام! /مصائب فیلترینگ


اقتصاد ایران، اقتصاد بازار است؟!، اپیزود جدید از ماجرای جودوی ایران و رقبای اسراییلی، تغییر دبیر شعام،افزایش اختیارات بانک مرکزی در گرو کنترل نقدینگی، - در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم:  مصائب فیلترینگ کیوان نقره کار کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت نوشت: نمی توان با فناوری مقابله و تکنولوژی را حذف کرد.

نمونه اش در کشور ما فقط مربوط به ایمیل بومی و جست وجوگر ملی و سیستم عامل داخلی نیست بلکه اگر به ویدئو و ماهواره و امثالهم نگاه کنیم متوجه می شویم که صدها میلیارد تومان از بودجه بیت المال هزینه شده و به جای اینکه به فکر توسعه باشیم پولمان را برای محدودیت هزینه کرده ایم و اتفاقا در همگی هم شکست خورده ایم.

اخیرا در شبکه های اجتماعی چهره مغموم و شکست خورده یک کارشناس سیاسی ماهواره ای که احتمالا شبیه خیلی از سیاسیون ما که در حوزه اقتصاد تبحر لازم را ندارند بسیار مورد توجه واقع شده است.

این کارشناس سیاسی در یک مناظره اقتصادی بیان کرد که دولت در جیب مردم دست نمی برد اما وقتی با پرسش پس پول نفت کجاست؟ مواجه شد با دستپاچگی قصد فرار از پاسخگویی داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا دلار نافرمان است یا مشکل جای دیگری است؟ /گروسی «پلیس بد» در احیای برجام! /مصائب فیلترینگ

آیا دلار نافرمان است یا مشکل جای دیگری است؟ /گروسی «پلیس بد» در احیای برجام! /مصائب فیلترینگ