مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 خرداد 1402 ساعت 11:152023-05-22اجتماعي

دندانپزشکی که پس از 49 سال محل تحصیل کودکی خود را دوباره ساخت


یک دندانپزشک پس از گذشت 49 سال با بازگشت به مدرسه روستایی که کودکی اش را در آن تحصیل می کرد، دوباره آن را ساخت.

- ایسنا/خراسان رضوی یک دندانپزشک پس از گذشت 49 سال با بازگشت به مدرسه روستایی که کودکی اش را در آن تحصیل می کرد، دوباره آن را ساخت.

دکتر علیرضا اسدالهی با مشارکت در ساخت دبیرستان علیاشهر، واقع در روستای قلعه نو علیا سابق شهرستان باخرز خراسان رضوی، باعث نشاط دانش آموزان زادگاه خود شد.

وی در مراسم افتتاح این آموزشگاه هدف خود را از مشارکت در ساخت این مدرسه، ادای دین به مردم و دانش آموزان زادگاه خود اعلام کرد.

اسدالهی با یاد خاطره ای از دوران کودکی و دانش آموزی خود ادامه داد: سال 1353 در ساختمان قدیم این مدرسه درس می خواندم؛ یکی از معلمان خوب و دلسوز ما آقای رضا ملایی اهل زابل بود.

او به تلاش های به ثمر نشسته معلمان برای کسب موفقیت دانش آموزان این مدرسه اشاره کرد و گفت: از همان مدرسه قدیمی چندین پزشک، قاضی، نماینده مجلس، وکیل، مهندس، ده ها معلم و هفت شهید به جامعه تحویل داده شد که بخشی زیادی از این موفقیت ها مرهون معلمان زحمتکش مان بوده است.

این دبیرستان پسرانه با 380 متر مربع زیربنا 6 کلاس درس دارد که با صرف هزینه حدود سه میلیارد تومان و مشارکت این خیر نیک اندیش و همچنین اداره کل نوسازی مدارس استان احداث شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دندانپزشکی که پس از 49 سال محل تحصیل کودکی خود را دوباره ساخت

دندانپزشکی که پس از 49 سال محل تحصیل کودکی خود را دوباره ساخت