مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 خرداد 1402 ساعت 11:142023-05-22ورزشي

دونده خراسان جنوبی پای در جاده ولایت گذاشت


دونده خراسان جنوبی هم رکاب کاروان آفتاب پای در جاده ولایت گذاشت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، در راستای گرامیداشت دهه کرامت و سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) دوازدهمین همایش بزرگ فرهنگی، مذهبی و ورزشی جاده ولایت از مزار شهدای شلمچه تا حریم آستان قدس رضوی آغاز شد.

در کاروان آفتاب رضوی تعداد 14 دونده عاشق و پرچمدار بارگاه منور علی بن موسی الرضا (ع) به نیابت از مردم ایران زمین طی 12 روز مسافت 2 هزار و 300 کیلومتری مسیر ورودی ثامن الحجج(ع) از خوزستان تا طوس را بصورت دوی امدادی می پیمایند.

این عاشقان دلباخته حرم رضوی با گذر از استان های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، یزد و خراسان جنوبی همزمان با شب میلاد علی بن موسی الرضا (ع) بر آستان مقدس رضوی بوسه می زنند و با سیره رضوی تجدید میثاق می کنند.

علیرضا علی نیا فرزند شایسته طبس و تنها نماینده و ورزشکار استان خراسان جنوبی برای هشتمین سال متوالی در دوازدهمین همایش بزرگ فرهنگی، مذهبی و ورزشی جاده ولایت غبار مشهد شهدای دفاع مقدس شلمچه تا حریم رضوی را توتیای چشم می کند.

پایان پیام/69014


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دونده خراسان جنوبی پای در جاده ولایت گذاشت

دونده خراسان جنوبی پای در جاده ولایت گذاشت