مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 خرداد 1402 ساعت 09:052023-05-22اقتصادي

عدم رعایت مصوبه شورای رقابت، گرانفروشی است

عدم رعایت مصوبه شورای رقابت، گرانفروشی است

سازمان حمایت در نامه ای به مونتاژکاران ضمن تاکید بر رعایت قیمت های اعلامی از سوی شورای رقابت و عرضه خودرو از طریق سامانه یکپارچه تاکید کرد که عدم رعایت مصوبه به منزله گرانفروشی است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسین فرهیدزاده در بخشنامه ای به مدیران شرکت های خودروسازی ایلیا، فرداموتور، کرمان موتور، مدیران خودرو و بهمن موتور موضوع رعایت کلیه الزامات قانونی در عرضه خودرو را ابلاغ کرد.

در متن نامه رییس سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان آمده است با توجه به اطلاعات دریافتی پس از اعلام قیمت محصولات تولیدی آن شرکت از طریق شورای رقابت مطابق تصمیمات جلسه شماره 566 و پیرو انعکاس برخی موضوعات از طریق تماس های مکرر مردمی موارد ذیل جهت رعایت در اقدام و انجام امور اصلاحی تاکید می گردد: 1- فروش کلیه محصولات آن شرکت بر اساس تصمیمات جلسه 543 شورای رقابت و همچنین معاونت صنایع حمل و نقل صرفاً از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو و با هماهنگی مراجع ذیربط صورت پذیرد و هرگونه عرضه خودرو خارج از سامانه مذکور اعم از فروش محصول توسط نمایندگی های آن شرکت در قالب تحول فوری و یا فروش اقساطی ممنوع و در حکم عرضه خارج از شبکه بوده و در صورت مشاهده در قالب قوانین تعزیری اقدام خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عدم رعایت مصوبه شورای رقابت، گرانفروشی است

عدم رعایت مصوبه شورای رقابت، گرانفروشی است