مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 10:352023-05-21بين الملل

تایید تراژیک سقوط به سبک زلنسکی؛ «باخموت حالا فقط در قلب ماست»


رییس جمهور اوکراین با تایید ضمنی تسلیم شهر راهبردی باخموت به نیروهای روسیه گفت که چیزی از این شهر باقی نمانده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین در جریان دیدار با جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در حاشیه اجلاس جی7 در هیروشیما، به طور ضمنی، از دست دادن کنترل شهر باخموت و تسلیم آن به ارتش روسیه را تایید کرد.

زلنسکی در پاسخ به این پرسش که آیا شهر باخموت همچنان تحت کنترل اوکراین است یا اینکه ارتش روسیه آن را تصرف کرده، با لحنی نه چندان شفاف گفت: باید این موضوع را درک کنید که آنجا چیزی باقی نمانده و در حال حاضر، باخموت فقط در قلب ماست.

وی در ادامه با اشاره به اینکه این شهر به ویرانه بدل شده، مدعی شد که شمار زیادی از سربازان روسیه در باخموت کشته شده اند.

وزارت دفاع روسیه اوایل امروز (یکشنبه) اعلام کرد که شهر آرتیموفسک که در اوکراین باخموت نامیده می شود، در جریان عملیات نظامی مسکو در اوکراین، به طور کامل آزاد شد.

شهر باخموت در شمال جمهوری خلق دونتسک واقع شده و نقش یک مرکز حمل و نقل بزرگ برای تأمین تسلیحاتی نیروهای اوکراین در منطقه دونباس را ایفا می کرد.

نبرد شدید برای آزادسازی این شهر از اول آگوست 2022 شروع شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تایید تراژیک سقوط به سبک زلنسکی؛ «باخموت حالا فقط در قلب ماست»

تایید تراژیک سقوط به سبک زلنسکی؛ «باخموت حالا فقط در قلب ماست»