مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 اردیبهشت 1402 ساعت 23:152023-05-20سياسي

ظرفیت های منحصر به فرد طبیعی گلستان پیشران توسعه گردشگری هستند


ظرفیت های منحصر به فرد طبیعی گلستان پیشران پیشرفت و عامل توسعه گردشگری هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر علی محمد زنگانه شامگاه شنبه در آیین پاسداشت ثبت جهانی سوزن دوزی ترکمن و جنگل هیرکانی و جشن ثبت ملی هزارمین اثر استان گلستان در فهرست آثار ملی اظهار کرد: اعتقاد به اقتصاد سبز داریم و معتقد هستیم ظرفیت های منحصر به فرد طبیعی گلستان عامل توسعه گردشگری در استان هستند.

استاندار گلستان افزود: توجه به حفاظت مشارکتی با همکاری و همراهی مردم الزامی است و حفاظت بدون مردم معنایی ندارد.

وی افزود: روزگاری مردم را از جزیره آشوراده خارج کردند که اقدامی نادرست بود و امروز تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت مالکان بوم گردی در جزیره را فعال سازیم.

زنگانه گفت: نمی توانیم نسبت به خشک شدن خلیج گرگان بی تفاوت باشیم چرا که اولین تهدید ریزگردهای نمکی در وسعت 60 هزار هکتار، متوجه جنگل های هیرکانی می شود و مشکلات جنگل های زاگرس در اینجا تکرار خواهد شد.

استاندار گلستان گفت: در سفر دوم رییس جمهور منابع لازم برای صیانت از جنگل های هیرکانی تأمین خواهد شد.

وی ادامه داد: از 110 میلیارد تومان مصوبه سفر رییس جمهور به استان در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سال 1401، قریب به 29 میلیارد تومان تخصیص یافت که امیدواریم در سال جاری رقم بیشتری به پروژه ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت های منحصر به فرد طبیعی گلستان پیشران توسعه گردشگری هستند

ظرفیت های منحصر به فرد طبیعی گلستان پیشران توسعه گردشگری هستند