مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 اردیبهشت 1402 ساعت 15:252023-05-20حوادث

تجهیز مدارس، مجازات جایگزین 4 متهم شد


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از محکومیت 4 متهم به تجهیز مدارس روستاهای این استان به مبلغ 10 میلیون تومان به عنوان مجازات جایگزین 6 ماه حبس خبرداد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، ناصر عتباتی با اعلام خبر صدور حکم تهیه تجهیزات مدارس کمتر توسعه یافته به عنوان مجازات جایگزین حبس در ارومیه، گفت: در راستای اجرای سیاست حبس زدایی با استفاده از ظرفیت قانونی مجازات جایگزین حبس، رییس شعبه 107 دادگاه کیفری 2 ارومیه در یک اقدام قابل تحسین حکمی جایگزین حبس صادر کرد.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی تصریح کرد: بر اساس این حکم هر یک از 4 متهم یک پرونده به تجهیز مدارس روستاهای کمتر توسعه یافته استان از جمله نصب پرده، تهیه میز و صندلی و … به مبلغ 10 میلیون تومان به عنوان مجازات جایگزین 6 ماه حبس تعزیری، تحت نظارت دادیار محترم اجرای احکام و اعلام نیاز آموزش و پرورش استان محکوم کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجهیز مدارس، مجازات جایگزین 4 متهم شد

تجهیز مدارس، مجازات جایگزین 4 متهم شد