مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اردیبهشت 1402 ساعت 17:202023-05-19بين الملل

تلفات توفان «موکا» در میانمار به 145 تن رسید


یکی از ساکنان وضعیت را «ویرانگر» توصیف کرده است.

سازمان ملل نیز اعلام کرده که حدود 800 هزار نفر تحت تاثیر این توفان که یکی از شدیدترین توفان های قرن حاضر در این منطقه است، - یکی از ساکنان وضعیت را ویرانگر توصیف کرده است.

سازمان ملل نیز اعلام کرده که حدود 800 هزار نفر تحت تاثیر این توفان که یکی از شدیدترین توفان های قرن حاضر در این منطقه است، قرار گرفته اند.

مقامات ارتش میانمار می گویند: شمار افرادی که در اثر توفان موکا در این کشور جان باخته اند تاکنون به 145 نفر رسیده است.

  به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، پیش تر وقوع این توفان که از روز یکشنبه میانمار را درنوردیده، پیش بینی شده بود و به همین دلیل برخی مناطق که در معرض توفان بودند، تخلیه شدند.

  مقامات میانمار در حالی آمار رسمی تلفات توفان موکا در این کشور را امروز (جمعه) 145 تن اعلام کرده اند که چند روز پیش منابع خبری غیررسمی احتمال فوت بیش از 400 تن را بر اثر این توفان داده بودند و همچنین اعلام کرده بودند که تعداد نامشخصی نیز در این حادثه طبیعی مفقود شده اند.

  با این حال این آمار هنوز از سوی منابع رسمی تایید نشده و آمار تایید شده قربانیان تاکنون 145 نفر است و همچنین اکثر قربانیان، مسلمانان روهینجایی بوده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلفات توفان «موکا» در میانمار به 145 تن رسید

تلفات توفان «موکا» در میانمار به 145 تن رسید