مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اردیبهشت 1402 ساعت 15:462023-05-19سياسي

آیت الله علم الهدی: تعطیل کردن فضای مجازی، پاک کردن صورت مسئله است


به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: مادر موسی(ع) راضی شد فرزندش را به دل رودخانه بیندازد و خطر درندگان و موج خروشان را به جان بخرد زیرا به قدرت خدا ایمان داشت و ذات اقدس پروردگار به او وعده داده بود که فرزندش را حفظ می کند.

این وعده خدا بود اما در عصر حاضر، خدا به کدام خانواده وعده داده که اگر فرزندشان را در اقیانوس اطلاعات و آموز ه ها رها کنند، او را حفظ خواهد کرد؟ وی افزود: در این شرایط، شما آقا یا خانمی که راضی نمی شوید فرزندتان یک شب بیرون از خانه تنها بماند، چطور راضی می شوید که با مجموعه ای از مفاسد اخلاقی و بزهکاری های فضای مجازی هم آغوش باشد و نسبت به آن بی تفاوت می مانید؟ فضای مجازی را نمی توان تعطیل کرد عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فضای مجازی، بلای خانمان سوز فضای فرهنگی امروز جامعه است، تصریح کرد: اگر کسی امروز ادعا کند فضای مجازی لازم نیست یا باید آن را به کل تعطیل کرد، مثل این است که گفته شود مردم نباید با هواپیما و قطار سفر کنند و اسب و شتر برای مسافرت کافی است.

این طور نمی شود.

این دنیا، دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است و اینجا که کسب و معیشت مردم در گرو زیرساخت های فضای مجازی قرار گرفته، نباید صورت مسئله را پاک کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیت الله علم الهدی: تعطیل کردن فضای مجازی، پاک کردن صورت مسئله است

آیت الله علم الهدی: تعطیل کردن فضای مجازی، پاک کردن صورت مسئله است