مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اردیبهشت 1402 ساعت 13:452023-05-19اجتماعي

تامین حق آبه هیرمند به نفع هر دو کشور است/ حفاظت از تالاب هامون وظیفه همه دولت هاست


رییس اسبق سازمان محیط زیست تالاب هامون را یک میراث جهانی دانست و گفت: حفاظت از تالاب هامون وظیفه همه دولت ها است.

- رییس اسبق سازمان محیط زیست تالاب هامون را یک میراث جهانی دانست و گفت: حفاظت از تالاب هامون وظیفه همه دولت ها است.

به گزارش ایسنا، معصوبه ابتکار _ رییس اسبق سازمان محیط زیست_ در صفحه رسمی خود در توییتر درباره تالاب هامون و حق آبه هیرمند نوشت: تالاب هامون میراث جهانی است و حفاظت از آن وظیفه همه دولت ها بشمار میاید، علاوه بر کنوانسیون رامسر ، تالاب هامون را در کنگره جهانی سال 1394 به عنوان ذخیره گاه زیست کره ثبت کردیم.

تامین حق آبه و احیای هامون چه توسط رودخانه و چه سیلاب به نفع مردم منطقه و هر دو کشور است.

محمد درویش_ فعال محیط زیست_ نیز در توییتر خود درباره پرداخت حق آبه هیرمند توسط طالبان نوشته است: دروغ بزرگ طالبان این است که به جای اعلام ظرفیت مخزن سد کجکی و بیش از یک میلیارد متر مکعب آبی که در گود زره تخلیه کرده، با بند کوچک کمال خان مظلوم نمایی می کند.

چگونه است که برای هامون آب مازاد وجود ندارد، اما برای گود زره وجود دارد؟! به گزارش ایسنا، درباره تامین حق آبه هیرمند رییس جمهور روز گذشته به حاکمان افغانستان اخطار داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین حق آبه هیرمند به نفع هر دو کشور است/ حفاظت از تالاب هامون وظیفه همه دولت هاست

تامین حق آبه هیرمند به نفع هر دو کشور است/ حفاظت از تالاب هامون وظیفه همه دولت هاست