مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اردیبهشت 1402 ساعت 12:252023-05-19ورزشي

واکنش رییس کمیته فوتسال AFC به لغو جام باشگاه های آسیا


رییس کمیته فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا به خبر لغو جام باشگاه های آسیا واکنش نشان داد و گفت: اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.

- به گزارش قاره آسیا از تماشای جام باشگاه های فوتسال آسیا محروم شد و این مسئله تا سال گذشته هم ادامه یافت.

این در حالی است که لیگ قهرمانان فوتسال در قاره اروپا بدون مشکل در سال های اخیر برگزار می شد.

انتظار می رفت با برگزاری جام ملت های فوتسال آسیا در سال 2022، AFC جام باشگاه های آسیا را در سال 2023 و بعد از سه سال وقفه از سر بگیرد و به همان شکل سابق قهرمان های هر کشور را درگیر این مسابقات کند.

بعد از انتشار خبر لغو این رقابتها برای چهارمین سال متوالی، مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال ایران که رییس کمیته فوتسال آسیا هم محسوب می شود، به این خبر واکنش نشان داد.

به گفته تاج، جام باشگاه های آسیا امسال برگزار می شود اما با شیوه ای جدید.

او گفت: جام باشگاه های آسیا برگزار می شود ولی تغییر شکل داده است.

دو روز پیش جلسه دو، سه ساعته فوتسال آسیا را به صورت مجازی داشتیم.

اتفاقات خوبی می افتد.

رییس کمیته فوتسال AFC به فرمت جدید برگزاری جام باشگاه ها اشاره کرد و افزود: جام باشگاه ها ابتدا به صورت منطقه ای در قاره آسیا برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش رییس کمیته فوتسال AFC به لغو جام باشگاه های آسیا

واکنش رییس کمیته فوتسال AFC به لغو جام باشگاه های آسیا