مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 18:202023-05-17اجتماعي

تیزبینی 66 محیط بان اردبیل در حفاظت از گونه های گیاهی و جانوری


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: 66 محیط بان با دقت و تیزبینی تلاش می کنند تا از گونه های گیاهی و جانوری استان و تنوع زیستی صیانت کنند.

- حسن قاسم پور در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: 23 اردیبهشت روز پرندگان مهاجر نامگذاری شده بود که ما امسال با محوریت تالاب ها و منابع آب استان سعی کردیم تا زیستگاه های این گونه ها را مورد صیانت و پایش دقیق قرار دهیم.

وی تصریح کرد: گونه های مهاجری در طول سال به تالاب های استان سفر می کنند که برخی از این گونه ها نادر و در زمره پرندگان حفاظتی هستند که ما سعی می کنیم در تالاب ها و زیستگاه های استان از این گونه ها صیانت کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل شعار امسال روز جهانی پرندگان مهاجر را توجه به آب و اکوسیستم تعریف شده تالاب ها و رودخانه ها اعلام کرد و گفت: به دلیل خشکسالی و کم بارشی اغلب تالاب ها و اکوسیستم آبی استان با شرایط نگران کننده ای روبه رو بوده ولی سعی ما بر این است تا به هر شکل ممکن این فضاها را برای زیست بوم این پرندگان و حضور متنوع حیات وحش آماده کنیم.

قاسم پور افزود: در کنار تالاب ها و منابع آب استان، مراتع و جنگل ها نیز از ارزش حفاظتی خاصی برخوردار هستند که حضور حیات وحش در این مناطق آنها را دارای اهمیت و ارزش والاتر قرار داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تیزبینی 66 محیط بان اردبیل در حفاظت از گونه های گیاهی و جانوری

تیزبینی 66 محیط بان اردبیل در حفاظت از گونه های گیاهی و جانوری