مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 16:402023-05-17سياسي

توسعه روابط همه جانبه ایران و تاجیکستان/ انعقاد 200 سند همکاری


اراده مقامات عالی دو کشور ایران و تاجیکستان بویژه در استان های خراسان رضوی و ختلان، بر توسعه روابط در همه بخش های اقتصادی، - اجتماعی و فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدتقی صابری روز چهارشنبه به صورت اینترنتی در همایش مشترک کارآفرینان ایران و تاجیکستان در محل اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به روابط خوب خراسان رضوی و ولایت ختلان تاجیکستان در سال های اخیر اظهار کرد: نتیجه این ارتباطات سفر یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی به ختلان شد و در آن سفر هم توافق های خوبی بین دو طرف انجام گرفت.

وی بیان کرد: در پی سفر امام علی رحمان رییس جمهور تاجیکستان به ایران نیز که در خرداد ماه سال 1401 انجام شد، تفاهم نامه هایی بین استاندار خراسان رضوی و استاندار وقت ختلان منعقد شد و همزمان با این سفر برای تقویت فعالیت بین فعالان بخش خصوصی ایران و تاجیکستان رؤسای اتاق های بازرگانی دو کشور با هدف تشکیل شورای مشترک کارآفرینان تفاهم نامه امضا کردند، در پی آن اتاق های مشترک ایران و تاجیکستان نیز پیگیری های خوبی هم برای عمل به مفاد این تفاهم نامه ها داشتند.

سفیر ایران در تاجیکستان با بیان اینکه استان های خراسان رضوی و ختلان، دو استان مهم ایران و تاجیکستان هستند، افزود: با توجه به ظرفیت اقتصادی دو کشور و ماهیت مکمل اقتصادی آنها باید شاهد افزای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توسعه روابط همه جانبه ایران و تاجیکستان/ انعقاد 200 سند همکاری

توسعه روابط همه جانبه ایران و تاجیکستان/ انعقاد 200 سند همکاری