مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 16:302023-05-17اقتصادي

قوانین دست و پاگیری که منجر به کاهش نیروهای کارخانه آرد تایباد شد


آرد یک محصول حیاتی برای کشور محسوب می شود و از آنجا که با تغذیه افراد ارتباط مستقیم دارد، سلامت و کیفیت آن نیز بسیار حائز اهمیت است.

- علی رغم اینکه کارخانه های آرد دولتی نیست و با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و عده بسیاری به صورت مستقیم و غیرمستقیم در آن مشغول به کار می شوند اما در این میان برخی قوانین دست و پا گیر موجب گلایه سرمایه گذاران شده و برخی مجموعه های تولیدی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی تعدادی زیادی از کارگران خود را کاهش داده اند.

در همین خصوص مدیر عامل یک کارخانه آرد در تایباد به ایسنا گفت: 12 سال است که این کارخانه را با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان راه اندازی کرده ام و اکنون 60 نفر به صورت مستقیم و 100 نیروی غیرمستقیم از این طریق امرار معاش می کنند.

یحیی عسلی با انتقاد از اجرای برخی قوانین که به صورت منطقه ای اجرا و بعضا منجر به ورشکستگی و بیکاری عده ای از کارگران می شود، اظهار کرد: در کارخانه های تولید آرد 2 نوع محصول با کیفیت درجه یک و درجه 2 تولید می شود که طبق مصوبه دولت نوع اول به صورت یارانه و با قیمت 665 تومان و نوع دوم به صورت نیمه یارانه ای با قیمت 900 تومان بین نانوایان توزیع می شود.

وی مشکل اصلی تولید آرد را مربوط به نوع دوم عنوان کرد و افزود: طبق مصوبه دولت آرد نوع دوم که نیمه یارانه ای است، آزادسازی شده و ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قوانین دست و پاگیری که منجر به کاهش نیروهای کارخانه آرد تایباد شد

قوانین دست و پاگیری که منجر به کاهش نیروهای کارخانه آرد تایباد شد