مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 14:302023-05-17اقتصادي

ساخت 15 هزار واحد مسکن محرومان در همدان با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)


استاندار همدان از ساخت 15 هزار واحد مسکن محرومان در استان با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر امروز در جلسه قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: از ویژگی های ممتاز این قرارگاه محرومیت زدایی، نیروی انسانی جهادی و جوان و تجهیزات و امکانات پیشرفته است که کیفیت انجام پروژه ها را بالا برده و قیمت تمام شده را به پایین تر از حد معمول می رساند.

وی گفت: امروز مشارکت در آبرسانی به روستاهای بالای 20 خانوار که با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند، مورد توافق قرار گرفت که جای قدردانی دارد.

استاندار همدان با بیان اینکه مشارکت در لایروبی قنوات روستاها نیز در دستور کار قرار گرفته که برای پیشرفت کشاورزی حائز اهمیت است افزود: ساخت 15 هزار واحد مسکن محرومان برای خانواده های کم برخوردار و زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی در دستور کار قرارگاه گرفت.

وی با اشاره مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) در ایجاد هزار هکتار آبخیزداری با همکاری منابع طبیعی اضافه کرد: مشارکت در احداث و بهسازی جاده های روستایی استان با قرارگاه نیز انجام خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت 15 هزار واحد مسکن محرومان در همدان با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)

ساخت 15 هزار واحد مسکن محرومان در همدان با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)