مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 13:352023-05-17پزشكي

46 درصد بیماران فشارخون از بیماری خود بی خبر هستند


بیماری فشار خون حدود یک میلیارد و 300 میلیون نفر از افراد 30 تا 79 سال در جهان را تحت تاثیر قرار داده است ولی حدود 46 درصد بیماران از بیماری خود بی خبر هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، شایسته شمی پور رییس مرکز بهداشت غرب اهواز امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیماری فشار خون بالا، اصلی ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری های قلبی، بیماری های مزمن کلیه و سکته مغزی در جهان و ایران است.

وی در ادامه بیان کرد: بیماری فشار خون حدود یک میلیارد و 300 میلیون نفر از افراد 30 تا 79 سال در جهان را تحت تاثیر قرار داده است ولی حدود 46 درصد بیماران از بیماری خود مطلع نیستند.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز اضافه کرد: کمتر از نیمی از این بیماران یعنی 42 درصد شناسایی و درمان شده اند و یک پنجم این بیماران یعنی 21 درصد فشار خون با کنترل مطلوب دارند.

وی عنوان کرد: در همین سال بالغ بر 10.

8 میلیون نفر در جهان به علل مرتبط با فشار خون بالا جان خود را از دست داده اند.

شمی پور تصریح کرد: آموزش مداوم بیماران و خانواده های آنان، برگزاری بسیج های اطلاع رسانی، توانمندسازی کارکنان بهداشتی و درمانی و توصیه های اصلاح شیوه زندگی از اقدامات موثر در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

46 درصد بیماران فشارخون از بیماری خود بی خبر هستند

46 درصد بیماران فشارخون از بیماری خود بی خبر هستند