مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 12:552023-05-17اقتصادي

رفع تصرف از اراضی دولتی همدان به ارزش 44 میلیارد ریال


سرپرست اداره کل اره و شهرسازی استان همدان از رفع تصرف اراضی دولتی شهرستان همدان به ارزش بیش از 44 میلیارد ریال خبر داد.

- ایوب اسداللهی در گفت وگو با خبرنگار فارس در همدان از رفع تصرف اراضی دولتی شهرستان همدان به ارزش بیش از44 میلیارد ریال خبر داد و اظهار کرد: 630 متر مربع از اراضی دولتی که در منطقه گنج نامه به صورت باغ و نهال کاری، تصرف شده بود توسط یگان حفاظت از اراضی دولتی این  اداره کل خلع ید و به بیت المال بازگردانده شود.

وی به اهتمام راه و شهرسازی نسبت به آگاه سازی عمومی برای مقابله با هرگونه تصرف و تعرض به اراضی ملی و دولتی با مشارکت و حمایت دستگاه قضایی در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: از آنجا که در اراضی دولتی و ملی عمده اقدامات غیرقانونی مربوط به تعرض، تصرف، تخریب و ساخت و سازهای غیرمجاز است، با حمایت دستگاه قضایی هیچ مماشاتی با زمین خواران نداشته و برخورد می شود.

سرپرست راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه تصرف اراضی ملی به هر بهانه ای نتیجه ای غیر از تعقیب قضایی و محکومیت کیفری و قلع و قمع و زیان ناشی از آن برای متصرفان به همراه ندارد بیان کرد: با آموزش یگان حفاظت اراضی تمام سعی و اهتمام خود را در راستای جلوگیری از تصرف اراضی دولتی در مرحله اولیه به کار گرفته تا اجازه ندهیم ساخت و ساز و مستحدثات صورت گیرد چرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف از اراضی دولتی همدان به ارزش 44 میلیارد ریال

رفع تصرف از اراضی دولتی همدان به ارزش 44 میلیارد ریال