مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 08:552023-05-17اقتصادي

ناقوس خطر کهنسالی جمعیت ایران به صدا درآمده است/چراقانون جوانی جمعیت خوب اجرا نمی شود؟


در حالی مسؤولان مختلف در هفته جمعیت صحبت از عزم جدی برای اجرایی شدن قانون جوانی جمعیت می کنندکه آمارها و اظهار نظرهای متولیان حوزه سلامت از بی توجهی در تخصیص بودجه این قانون به وزارت بهداشت خبر می دهند؛ - گروه سلامت خبرگزاری فارس- محمد تاجیک:حدود 1.

5 سال از تصویب و ابلاغ قانون جوانی جمعیت می گذرد و آنچه شاخص های جمعیت شناسی به ما می گوید وضعیت جمعیتی ایران مطلوب نیست! نرخ جمعیت در سال گذشته به 0.

6 دهم رسیده است و روند کاهشی داشته؛ به طوری که اکنون بنا به گفته کارشناسان جمعیت نرخ باروری به 1.

6 دهم درصد به ازای هر زن رسیده است.

از سوی دیگر نرخ سالمندی در کشور به 10 درصد رسیده و در سال گذشته بیش از 44 هزار نفر کاهش را تجربه کرده است.

بنا بر تحقیقات دو محقق ایرانی به همراه یک محقق از لندن در گزارشی با عنوان سیاست های مقابله با تأثیر پیری جمعیت در ایران در مجله لنست، آمده است: ایران در روند پیری جمعیت با شتابی روزافزون روبه رو است، به طوری که در سال 2022، نسبت افراد بالای 60 سال در ایران از 10 درصد کل جمعیت فراتر رفته است؛ در عین حال نرخ رشد جمعیت در ایران 0.

7 است که کمترین نرخ در 25 سال گذشته است.

از سال 2000 به بعد، به نظر می رسد نرخ باروری ایران تثبیت شده است و بر اساس نظریه گذار جمعیتی، انتظار نمی رود در سال های آینده شاهد تغییرات زیادی باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناقوس خطر کهنسالی جمعیت ایران به صدا درآمده است/چراقانون جوانی جمعیت خوب اجرا نمی شود؟

ناقوس خطر کهنسالی جمعیت ایران به صدا درآمده است/چراقانون جوانی جمعیت خوب اجرا نمی شود؟