مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 اردیبهشت 1402 ساعت 17:212023-05-16سياسي

کاروان صادقیه نوق رفسنجان 15 ساله شد/ پیاده روی دو روزه عزاداران از جوادیه تا امامزاده سیدجلال الدین اشرف


به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، مانند هرسال در سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع) کاروان صادقیه از شهر جوادیه الهیه دو روز قبل از شهادت، حرکت کرده و در روز شهادت خود را به میعادگاه عاشقان امام صادق علیه السلام رساند و در مراسم عزای آن حضرت و همایش بزرگداشت امامزاده سیدجلال الدین شرکت کرد.

در این مراسم که با سخنرانی حجت الاسلام میرمیران سخنران ستاد کاروان صادقیه از شهر قم و همچنین مرثیه سرایی مداحان اهل بیت(علیهم السلام) همراه بود، سخنرانان و مداحان به تبیین مناقب امام ششم شیعیان جهان و مداحی در رثای آن امام بزرگوار پرداختند.

 در ادامه مراسم احمد تقی نژاد مسئول انجمن و ستاد کاروان صادقیه رفسنجان به معرفی کاروان صادقیه پرداخت و گفت: این کاروان به پیشنهاد ستاد فاطمیه قم و با همکاری دانشگاه امام صادق علیه السلام در سال 1387 با هدف تکریم مقام امام صادق و تجدید میثاق با ولایت در روستاهای همجوار امامزاده سیدجلال الدین اشرف نوق تشکیل شده است و بعد از چند سال عشق به ولایت موجب شد تا مریدان آن حضرت در این هوای گرم از فاصله 55 کیلومتری از شهر جوادیه الهیه با پای پیاده بیایند و ضمن اقامه عزای صادق آل محمد با منویات مقام معظم رهبری تجدید بیعت کرده و روز بزرگداشت امامزاده سیدجلال الدین اشرف را گرامی بدارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاروان صادقیه نوق رفسنجان 15 ساله شد/ پیاده روی دو روزه عزاداران از جوادیه تا امامزاده سیدجلال الدین اشرف

کاروان صادقیه نوق رفسنجان 15 ساله شد/ پیاده روی دو روزه عزاداران از جوادیه تا امامزاده سیدجلال الدین اشرف