مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 16:202023-05-15سياسي

انتقاد فرماندار ساوجبلاغ از عملکرد مدیریت شهری شهرستان مهستان


فرماندار ساوجبلاغ با انتقاد از عملکرد مدیریت شهری شهر جدید مهستان در راستای احداث پروژه مسکن ملی، گفت: نباید اجازه دهیم پروژه ای که می تواند دو ساله تمام شود 4 سال به طول انجامد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ، محمدرضا البرزی، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ، امروز در نشست پروژه مسکن ملی در این شهرستان که با حضور نماینده وزیر راه برگزار شد، با اشاره به پروژه در حال احداث طرح نهضت ملی در شهر جدید مهستان با انتقاد از مدیریت شهری شهر جدید مهستان به دلیل مانع شدن از فعالیت پروژه، گفت: نباید اجازه دهیم پروژه ای که می تواند دو ساله تمام شود 4 سال به طول انجامد.

البرزی گفت: مسؤولان باید در راستای تسهیل در امور مردم قانون را بدون آنکه بشکنند خم کرده و بدون زیرپاگذاشتن قانون اقدامات لازم را انجام دهند.

وی از شهردار شهر جدید مهستان در خواست کرد که هر آنچه که در اختیار دارد اعم از تخفیف و تقسیط و .

انجام دهد تا پروژه نهضت ملی یک روز هم معطل نماند.

البرزی گفت: از مدیران انتظار می رود که به دنبال تحقق اهداف نماینده دولت در شهرستان باشند و با شجاعت به کارهای سخت مردم ورود نموده و آنان را از نظام و دولت خرسند نمایند.

وی تأکید کرد: ساخت مسکن سهم قابل توجهی در اقتصاد و ایجاد اشتغال در کشور دارد که لازم است از طریق روشهای و با همراهی مسؤولین


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد فرماندار ساوجبلاغ از عملکرد مدیریت شهری شهرستان مهستان

انتقاد فرماندار ساوجبلاغ از عملکرد مدیریت شهری شهرستان مهستان