مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 12:502023-05-15سياسي

برنامه های ترویجی نهاد کتابخانه ها در نمایشگاه کتاب/ «یکی دو شیشه عطر خاطره» رونمایی می شود


مدیرکل ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی با اشاره به اینکه 3 هزار 800 کتابخانه عمومی بعد از انقلاب اسلامی افتتاح شده است، - محمدرضا اسفاری مدیرکل ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی در گفت وگو با خبرنگار حوزه کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس با اشاره به برپایی غرفه توسط این نهاد در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب اظهار داشت: نهاد کتابخانه ها به واسطه وظیفه ذاتی اش که تسهیل دسترسی مردم به مکتوبات و مجلات و مقالات است، وظیفه خود می داند که هرساله در نمایشگاه حاضر شود.

راه اندازی  3 هزار 800 کتابخانه عمومی بعد از انقلاب اسلامی وی با اشاره به اینکه 3 هزار 800 کتابخانه عمومی در کشور بعد از انقلاب اسلامی افتتاح شده است، گفت: در کنار این ساختمان ها، خدمات خوبی نظیر امانت کتاب، امانت مجلات هم صورت می گیرد و در کنار همه این ها خدمات جذاب فرهنگی نیز ارائه می شود.

ارائه 60 نوع خدمت فرهنگی در کتابخانه های عمومی اسفاری با بیان اینکه کتابخانه های ما در سطح کشور بیش از 60 خدمت فرهنگی را ارائه می کنند، تصریح کرد: کتابخانه های روستایی ما به دلیل کمتر بودن جمعیت، تجهیزات کمتری را داراست، اما کتابخانه های مشهد یا قم جزو کتابخانه های هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه های ترویجی نهاد کتابخانه ها در نمایشگاه کتاب/ «یکی دو شیشه عطر خاطره» رونمایی می شود

برنامه های ترویجی نهاد کتابخانه ها در نمایشگاه کتاب/ «یکی دو شیشه عطر خاطره» رونمایی می شود