مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 10:302023-05-15حوادث

شناسایی 2 هزار واحد صنفی مشکوک به فروش اموال مسروقه


فرمانده انتظامی تهران بزرگ از شناسایی 2 هزار واحد صنفی مشکوک به فروش اموال سرقتی خبر داد و گفت: باید چرخه سرقت بهم خورده و مجرمان احساس امنیت نداشته باشند.

- به گزارش خبرنگار انتظامی مهر، سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ صبح امروز و در آستانه اجرای طرح مقابله با خریداران اموال مسروقه در جمع خبرنگاران گفت: یکی از سوالاتی که مردم همواره در ذهن خود دارند این است که سرانجام اموال به سرقت رفته چه می شود.

رییس پلیس تهران بزرگ گفت: برخی از اموال دست دوم در بازارهای متعدد به اسم استوک، بازارچه مری و کالای دست دوم فروخته می شود که به اطلاع مردم می رسانیم بخشی از این اموال سرقتی است.

وی ادامه داد: پلیس با اشراف اطلاعاتی بر روی مجرمین و جرم شاهدیم که برخی از اموال سرقتی به خارج از کشور برده می شود.

رییس پلیس تهران بزرگ گفت: پلیس باید توان بر هم زدن و قطع چرخه سرقت را داشته باشد.

محمدیان گفت: بیش از 2 هزار واحد صنفی شناسایی شده اند که این واحدهای صنفی از آن دسته ای هستند که باید مورد بازرسی قرار گرفته و کنترل روی آنها صورت گیرد.

وی افزود: یکی از ارکان مهم این چرخه خریداران اموال مسروقه هستند که به عمد و یا از روی ناآگاهی اقدام به خرید اموال سرقتی می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 2 هزار واحد صنفی مشکوک به فروش اموال مسروقه

شناسایی 2 هزار واحد صنفی مشکوک به فروش اموال مسروقه