مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 09:252023-05-15سياسي

ورود دادستانی برای انسداد چاه های غیرمجاز در استان اردبیل


رییس کل دادگستری استان اردبیل گفت: بحران آب در اردبیل جدی است و ضروری است دادستانی با ورود قانونی برای انسداد چاه های غیرمجاز اقدام کند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حسین کثیرلو شامگاه یکشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با محوریت اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بحران آب در استان اردبیل اظهار کرد: هشدار جدی ما در راستای مدیریت واحد بحران آب در سراسر استان است و دادستان ها باید در این راستا ورود جدی داشته باشند.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش دستگاه های ذیربط در مورد میزان منابع آبی موجود در پشت سدهای استان و نوع و نحوه کشت در حوزه کشاورزی استان اردبیل، 93 درصد منابع آبی استان صرف کشاورزی می شود که این منابع باید به سمت کشت محصولات استراتژیک و مطابق با الگوی کشت ارائه شده از سوی جهاد کشاورزی سوق داده شود.

رییس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به کاهش آب های زیرزمینی در سطح استان به ویژه در دشت اردبیل و لزوم اصلاح شبکه توزیع برای مصارف مختلف را یادآور شد و گفت: وجود چاه های غیرمجاز و اضافه برداشت از این چاه ها در هیچ نقطه از استان قابل قبول نبوده و رؤسا و دادستان های کلیه حوزه های قضایی در این مورد ورود جدی کنند و در این مورد هیچ کوتاهی از هیچ مسئولی قابل قبول نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود دادستانی برای انسداد چاه های غیرمجاز در استان اردبیل

ورود دادستانی برای انسداد چاه های غیرمجاز در استان اردبیل